KAFFE OG DRIKKE

BONAMAT

Bonamat PHO-PRO B5

Containertraktere med vanntilkobling. Trakter direkte i løse beholdere. Utstyrt med kontrollpanel med LCD-display, avkalkningssystem, total- og dagstelleverk, kaffe-klar signal, innebygd tidsur og optimal sikkerhet. Leveres komplett med traktesøyle, beholder(e) type VHG, filterholder(e), sokkel og spillbrett.

Bonamat PHO-PRO Mondo

Denne serien trakter deilig fersk kaffe i glasskanner på en rask og enkel måte hvor som helst. Bravilor Bonamat glasskanner er utviklet for å bevare smaken. LED-display, filterholder i rustfritt stål og integrerte varmeplater gjør at maskinen er enkel i bruk. Bruk og vedlikehold krever lite tid.

Vi selger Coffe Queen fra Crem International også!

Egentlig kan vi beskrive Crem Internationals oppgave og visjon på en svært enkel måte – å tilvirke førsteklasses kaffe- og espressomaskiner for et globalt marked. Mer komplisert enn det trenger det ikke være.

 

Fredrikstad Storhusholdning skal hjelpe våre forhandlere med å oppfylle alle menneskers kaffeønsker, uansett hvilken kaffevariant de foretrekker, uansett om de vil drikke kaffen på kafeen, restaurangen, på jobben eller hvor enn de er. Disse ønskemålene i ulike menneskers liv kan vi etterkomme takket være et meget stort utvalg maskiner av høyeste kvalitet. Maskiner som er konstruert og produsert av dyktige fagpersoner og omsatt av kunnskapsrike forhandlere. Da kreves det også av oss at vi hele tiden er lydhøre for menneskers kaffevaner og ønskemål. Det krever også at vi hele tiden leverer maskiner som kombinerer den nyeste teknologien med de krav som stilles til oss. Det er noe vi virkelig ser fram til med stor lengsel og iver, virkelig å få vise verden den iboende styrken og genuine kunnskapen Crem International besitter.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle